web analytics

In de hitte naar de Biba-boerderij bij Go Stores

Go Stores aan de Rucphensebaan in Roosendaal had zaterdagmiddag 30 juni een kindermiddag op touw gezet, met onder andere een Meet & Greet met de tv-vriendjes Bart en Biba van de Bibaboerderij. Door de hitte verliep de middag wat anders dan gedacht was. Niet gek bij een (gevoelstemperatuur) van ruim dertig graden op het parkeerterrein, waar het evenement zich afspeelde.

De prachtige springkussens, waarvan sommige in het boerderij-thema waren uitgevoerd, werden amper gebruikt en de juffrouw van de gratis ijsjes heeft het ongetwijfeld ook wel eens drukker gehad. Bart en Biba moeten het beslist ook warm hebben gehad, al was dat niet van hun gezichten af te lezen…

Bart liet zich niet kennen, en danste buiten dapper mee op de klanken van het orkest, dat zich eerder aan de Costa del Sol waande dan in Roosendaal. Biba had het beter bekeken: die trok zich terug in de tent waar enkele dappere kids zaten te knutselen en te kleuren. In een ander tentje stonden wat kinderen aan hun gratis ijsje te peuzelen.