web analytics

Cadeautje voor de hele stad: Ik vergeet je niet-boekje

‘Een cadeautje aan de hele stad’. Zo noemen CultuurCompaan en CC-educatie het ‘Ik vergeet je niet’-boekje dzt deze week verspreid is met de Roosendaalse Bode. Het creatieve opdrachtenboekje is een onderdeel van het ‘Ik vergeet je niet’-project waar in maart,aan het begin van de corona-crises, mee begonnen is.

Het boekje is het vervolg op de brochure die begin december al verspreid werd en waarin ook al twee opdrachten stonden. Deelnemers aan het project, inwoners uit alle hoeken van Roosendaal en de omliggende dorpen, kregen wekelijks een opdracht aangereikt uit handen van lokale kunstenaars. Nu zijn meerdere opdrachten gebundeld in één boekje, met inspiratie voor het hele gezin.

Meer plannen
Iedereen die ermee aan de slag gaat en ook in het nieuwe jaar creatief bezig wil blijven of geïnspireerd wil worden, kan zich aanmelden door te mailen naar info@cultuurcompaan.nl. Reeds aangemelde deelnemers worden ook in 2021 op de hoogte gehouden van alle plannen en opdrachten rondom het project ‘Ik vergeet je niet.’

Wens
Het was een wens van het team van ‘Ik vergeet je niet’ om alle Roosendalers in de decembermaand de kans te geven deel te nemen aan ons project. ‘En dat is gelukt! CultuurCompaan en CC-educatie, zijn enorm trots op dit creatief en feestelijk opdrachtenboekje’, zo meldt de organisatie. ‘Ieders dagelijks leven is de afgelopen tijd flink veranderd. Feestdagen gaan er waarschijnlijk heel anders uit zien. Met het opdrachtenboekje willen we laten zien wat er wél kan’.

Aanvragen

Wie het boekje niet heeft ontvangen, kan dat aanvragen bij CultuurCompaan via info@cultuurcompaan.nl of 06 – 30 11 84 08.