web analytics

Ideeën opdoen op interieurevenement bij Sfeerhaven (20, 21 en 22 april)

Onder de noemer ‘Sfeerstijl ’18’ zet Sfeerhaven aan de Westelijke Havendijk 10A het komend weekend (20,21 en 22 april) de deuren wijd open voor een Roosendaals interieurevenement. Bezoekers kunnen er tal van ideeën op doen en beleven.

‘Het werd echt tijd om eens te laten zien waarvoor je bij Sfeerhaven terecht kunt. Dat kun je wel vertellen aan iedereen, maar het laten zien en het publiek laten ervaren werkt beter. Nu kan het eindelijk”, zegt het Sfeerhaven-team, dat zich richt op zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast zijn in het (industriële) pand ook geregeld exposities, presentaties, workshops en optredens.

‘Sfeerhaven is ondertussen in Roosendaal een behoorlijk bekende naam als inspiratieruimte voor interieur en inrichting. Wij leveren houten vloeren, kozijnen, stalen wanden, deuren, tafels, laminaat, vinyl etc. Allemaal maatwerk dat we zelf realiseren, afleveren en plaatsen’, aldus het bedrijf.

Tijdens ‘Sfeerstijl’18’ presenteren verscheidene ondernemers die aan Sfeerhaven gelieerd zijn zich met hun producten en diensten:
– Nature at home is specialist in duurzame interieurdecoratie uit restmaterialen. Zij gebruiken de grondstoffen van bomen, planten, schelpdieren en restproducten en combineren deze tot prachtige, handzame wandpanelen.
– Form Interieurstyling en stoffering zorgt voor extra uitstraling van onder andere (zit)meubelen met mooie stoffen of leersoorten met biezen, sierkussens of zitvlakken.
– Wie van bloemen houdt, maar moeite heeft met de regelmatige verzorging ervan moet gaan kijken bij Anne Celeste Collection. Na vele jaren van innoveren hebben zij een prachtig nieuw product ontwikkeld: verse bloemen en planten die zonder onderhoud maanden, zelfs jaren, lang goed blijven.
– Verder presenteren zich Houthaven (het hout- en staalatelier van Sfeerhaven) en Dutch Paintmakers Qolours. Zij leveren hoogwaardige producten voor het kleuren, afwerken en beschermen van houtproducten aan professionele eindgebruikers en ervaren thuisklussers. Zoals lak, (buiten)beits, boenwas, impregneerolie, hardwaxolie, krijtverf en kalkverf.
– Interieuradviseur en -ontwerper Sophy van So Phi Design duikt met haar inlevingsvermogen in wensen en behoeften van klanten die van een krachtig interieur houden dat past bij hun persoonlijkheid of de identiteit van hun organisatie.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 20 april 15:00 u – 19:30 uur
Zaterdag 21 april 11:00 u – 17:00 uuur
Zondag 22 april 11:00 u – 16:00 uuur

Leuk om te weten: De buren van second life store ‘Nu of Ooit’ zijn ook op 20 en 21 april ook open en organiseren zondag 22 april een kofferbakverkoop.