web analytics

Hockeyplaatjes Pelikaan-spelers bij Plus Van Gurp

Sinds 10 maart staat er veel bij Plus van Gurp in het Tolbergcentrum in het teken van hockey, en met name van hockeyclub De Pelikaan uit Roosendaal. Ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan van de club zijn in het najaar veel spelers en speelsters op de foto gegaan voor een Jubileumalbum. Klanten kunnen plaatjes van spelers en speelsters kopen bij hun boodschappen.

In de winkel is het één groot hockeyfeest. Tegen de wand en in de gangpaden hangen honderden portretten van spelers en speelsters. Dit alles helemaal in de stijl van RMHC de Pelikaan. ‘Het is toch weer net even anders dan AJAX, Feijenoord, of PSV met Anass Achahbar, Tom Beugelsdijk of Samuel Armenteros. Het zijn nu gewoon de lokale hockeyhelden van de Pelikaan’, aldus Van Gurp.

Elke speler/speelster van De Pelikaan die op de foto is gegaan, ontvangt gratis een prachtig album. In de winkel is er voor de liefhebbers nog een kleine voorraad aanwezig. Een album kost 4,95 euro. Bij aankoop van € 10,00 aan boodschappen (exclusief een aantal artikelen) kan een zakje met zes plaatjes gekocht worden, tegen betaling van 10 eurocent. Dat dubbeltje is bestemd voor De Pelikaan. Hoe meer er dus gespaard wordt, hoe hoger het sponsorbedrag voor de hockeyclub.

Ook zijn in de actieweek hockeyplaatjes verkrijgbaar bij speciale actieartikelen. De actie loopt tot 11 mei.