web analytics

Hittegolf houdt nog dagenlang aan

Komende week kunnen er op gebied van het weer weer enkele records gebroken worden, voor zowel de hoogste dagtemperatuur. de hoogste nachttemperatuur en het aantal tropische dagen achter elkaar. Vrijdag gingen we al (net) over de 35 graden, vandaag (zaterdag) misschien wel boven de 36 graden.

De wind blijft vandaag zwak uit noordoost. Bj een heldere hemel zal de zonkracht een Uv-straling van 7 geven. Ook de nachttemperatuur stijgt en zal komende nacht ruim boven de 20 graden blijven. Vanuit het westen komen er wat stapelwolken binnendrijven. Neerslag van betekenis kunnen we niet verwachten, misschien enkele spetters.

Zondag en maandag richting 35
Zondag ook wat bewolking; dan komt de temperatuur op rond 32 of 33 graden uit. De wind is soms matig uit noordoost. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 23 of 24 graden om overdag weer op te lopen richting 35 graden, met ook weer wat bewolking vanuit het zuidwesten.

Ook dinsdag en woensdag boven de 30
Ook dinsdag zal er wat bewolking overkomen en langzaam wordt de kans op wat neerslag groter. De temperatuur komt tot 33 of 34 graden, bij een zwakke tot soms matige wind uit oostelijke richting. Ook woensdag komen we nog boven de 30 graden.

❯ Website Meteo Roosendaal-West