web analytics

Hippie Fair gaat voortaan als Hippe Fair door het leven (18 aug)

Na drie edities van de Hippie Fair van openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal heet dit evenement voortaan Hippe Fair. De komende editie is op zaterdag 18 augustus van 12:00 – 19:00 uur. Er zijn volgens de organisatie 53 deelnemers. Behalve in het openluchttheater staan er ook kramen opgesteld op het grasveld achter het Chinees restaurant en in het Rosarium.

De Hippe Fair is opgezet voor een breed publiek. Met een wat grotere opzet, hoopt de organisatie ook wat meer bezoekers te trekken. De meeste kramen – waaronder met kleiding en accessoires – worden bemand door ondernemers. Daarnaast zijn er optredens, demonstraties en activiteiten voor kinderen. En uiteraard is er het nodige te eten en drinken. Onder andere van de dames van Foodstories, die nu al bij velen een begrip zijn door hun originele popup restaurant in een oud treinstel bij de locloods aan de Bosstraat. Ook Winebizz is er bij, met biologische wijnen.

Optredens
Verspreid over het terrein zijn er onder andere optredens van van de jonge singer-songwriters Anne van Damme en Emily van Elleswijk, de zangeres Ismène Elbers, Leander Moekti en slagwerk van djembe- en douns van Makasi. Ook zijn enkele dj’s vastgelegd.

Te zien er er ook van alles. Zo gaat kunstenaar Benjamin Scheltema oude jassen beschilderen, terwijl zijn compagnon Tante Jacq tasjes, clutches of armbanden oppimpt. Graffiti-kunstenaar Remco van de Beemd gaat aan de slag met graffiti-spuitbussen en Yvonne Telleman exposeert schilderijtjes gemaakt van gevonden voorwerpen langs de kust.

Kinderen
Kinderen kunnen zich laten schminken, er zijn workshops streetdance door Bhodi (uit Breda) en hiphop door Rhodi Rottiers, er is een dj-workshop en er kunnen dromenvangers worden gemaakt. Myrthe’s Art gaat tijdens de Hippe Fair met kinderen flower power-bloemen of andere toffe creaties schilderen. Ook is er een vette skate-clinic.

De entree aan de kassa bedraagt vijf euro, in de voorverkoop (online) kosten kaartjes 4,50 euro. Toegang is voor kinderen tot en met 12 jaar inclusief deelname aan de diverse workshops en activiteiten. Voor kinderen tot en met 2 jaar is geen kaartje nodig.

❯ Website Openluchttheater Vrouwenhof
❯ Facebookpagina Openluchttheater Vrouwenhof

Foto boven: beeld van de Hippie Fair van vorig jaar. Foto Lya van Dorst
❯ Fotoalbum Hippie Fair 2017