web analytics

Het weer tijdens carnaval in Roosendaal: Nat en soms veel wind

Een diepe depressie ligt net boven Ierland, die daar enkele dagen blijft liggen, maar wat we dit jaar nog niet eerder hebben gezien is dat een front daar vanuit zuid- Engeland omheen komt en die gaat ons weer met de carnavalsdagen bepalen. Vandaag (zaterdag) is het zwaar bewolkt.

Ik denk dat het nog wel een redelijke dag wordt, met een matige wind en met af en toe wat motregen, het meest tegen de avond. De temperatuur is rond 10 of 11 graden.

Komende nacht is er ook regelmatig wat lichte regen en wat meer wind uit zuidwest. En een minimumtemperatuur rond 8 of 9 graden.

Zondag ook lichte regen en een een temperatuur van maximaal 13 graden; in de loop van de middag komt die tweede depressie ertussen. De wind is eerst matig, maar in de avond neemt die toe tot vrij krachtig. In de nacht naar maandag nog lichte regen, waarbij een onweersklap niet is uitgesloten. De temperatuur is hoog voor deze tijd: 7 of 8 graden.

GHier komt maandag niet veel bij. Af en toe is er lichte regen, met toch weer kans op een onweersklap. De wind is nog vrij krachtig uit zuidwest, later op de dag meer westelijk en afnemend tot matig.

Dinsdag blijft de wind matig, met eerst nog wat druilige regen, maar na de middag ook nog wel kans op wat zon en een temperatuur van rond 8 graden.

❯ Website Meteo Roosendaal-West