web analytics

Het weer in Roosendaal: droger en frisser

We rijgen meer te maken met hogere drukgebieden, maar die zuigen koelere lucht vanuit het noorden met zich mee. Voor vandaag (zaterdag) zonnige perioden met wat lichte bewolking. De temperatuur is 6 of 7 graden, bij een matige wind uit noordwest, die in de avond naar het noorden draait. De temperatuur daalt dan tot 3 of 4 graden.

De wind zwakt wat af, maar neemt zondag weer wat toe tot matig. De zon komt er zondag meer door en het wordt 7 of 8 graden. Door het heldere weer zal de temperatuur in de nacht naar maandag flink onderuit gaa,n tot net onder het vriespunt. De zwakke wind en vochtige lucht kan op maandagochtend plaatselijk voor mist zorgen, omdat de wind naar het zuiden is gedraaid.

Er komt meer bewolking en de temperatuur komt tot 5 of 6 graden. In de nacht naar dinsdag wat minder bewolking en dan daalt de temperatuur weer tot rond of onder het vriespunt.

Dinsdag draait de temperatuur rond 4 of 5 graden zonnig met enkele wolken en een zwakke wind uit zuid tot zuidwest.

Voor woensdag dezelfde temperaturen, maar de wind die wel zwak blijft, draait richting noordoost en zal het even wat kouder worden.

❯ Website Meteo Roosendaal-West