web analytics

Het weekeinde nog nat en winderig

Lagedrukgebieden met aan de randen veel wind trekken de komende dagen naar het oosten weg en dan komen we meer onder invloed van hogedrukgebieden uit het zuiden. Vandaag (zaterdag) eerst nog wat regen, later wordt het droger met af en toe wat miezerige regen. Maar de wind zal wat toe nemen van matig tot soms vrij krachtig uit het westen. De temperatuur komt tot 11 of 12 graden.

In de avond neemt de wind weer af. De temperatuur daalt tot 6 of 7 graden en het blijft meest droog. Pas later in de nacht of tegen de ochtend komt er weer een regenzone over, waarbij de wind ook weer toeneemt tot vrij krachtig uit het westen. Na het overtrekken van deze zone volgen wat droge momenten, afgewisseld door buien soms met wat hagel en kans op onweer. De wind neemt af tot matig en de temperatuur komt tot 7 of 8 graden.

In de nacht naar maandag meest droog, maar tegen de ochtend weer wat lichte regen.

Maandag eerst nog wat lichte regen, later op de dag droger en nog kans op de zon. De temperatuur draait rond 8 graden.

In de nacht naar dinsdag meest helder en gaat de temperatuur flink onderuit tot rond het vriespunt om op dinsdag op te lopen tot 9 of 10 graden, bij een zwakke wind uit westelijke richting. In de nacht naar woensdag krijgen we nog een koude nacht rond het vriespunt.

❯ Website Meteo Roosendaal-West