web analytics

‘Het verhaal van RBC’ met Driemaal Plankenkoorts (25 okt)

Op vrijdagavond 25 oktober geeft Drie Maal Plankenkoorts in De Kring alle ruimte aan ‘Het verhaal van RBC’. Fans van deze voetbalvereniging kunnen samen de puzzelstukjes leggen van ‘ons Roosendaals clubje’. Aanvang 20:15 uur, kaarten 18,50 euro.

Als je denkt aan het verhaal van RBC, dan denk je aan alle Roosendalers die verbonden waren aan deze club. Dan denk je aan een groep mensen die RBC jarenlang gesteund heeft, die de club van Roosendaal een warm hart toegedragen heeft. RBC-ers in hart en nieren. En heel de wereld mocht dat horen…

En elke RBC-er draagt een stukje van het verhaal van RBC met zich mee. Het zijn die herinneringen die het verhaal compleet maken en in leven houden. Drie Maal Plankenkoorts biedt RBC een podium en schenkt RBC-ers in alle soorten en maten een avond om samen de herinneringen te delen. Om samen de puzzelstukjes weer te leggen van ons Roosendaalse clubje. Door mensen die zo ongemerkt een stuk van Roosendaal levend houden en weer levend maken. Een avond vol herinneringen, een reünie, een avond vol inspiratie.