web analytics

Het kan druk worden op de reünie 100 jaar Norbertuscollege Roosendaal (18 april)

Op zaterdag 18 april 2020 is er een grote reünie in het Norbertuscollege aan de Lyceumlaan 10 in Roosendaal ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. De verwachting is dat die dag duizenden oud-leerlingen van het Norbertuscollege elkaar, soms na vele jaren, weer ontmoeten in Roosendaal.

De reünie is van 12.00 tot 18.00 uur. ‘Je krijgt die dag volop de gelegenheid om herinneringen op te roepen aan je middelbare schooltijd’, laat de reüniecommissie weten.

Ontmoetingsplaatsen

‘Er komen ontmoetingsplaatsen die het makkelijker maken om medeleerlingen van toen op te sporen in de menigte. Oud-leerlingen kunnen, als ze dat tenminste leuk vinden, hun oud-docenten ontmoeten op een bepaalde tijd en plaats. En vanzelfsprekend wordt na de ontmoeting op school ’s avonds de reünie bruisend voortgezet in de stad. Met de horeca van Roosendaal worden op dit moment afspraken gemaakt over aangepaste menuutjes, hapjes en drankjes’.

Bandjes
De reüniecommissie is ook op zoek gegaan naar oud-leerlingen die in hun schooltijd in een bandje speelden. Zij zijn gevraagd om met hun bandje van toen op te treden in enkele cafés en restaurants in het centrum. ‘Een eerste landelijke oproep om daaraan mee te doen, gaf dezelfde dag nog een grote response: met alle talenten van toen en nu kunnen we zo een impresariaat beginnen…’, aldus de commissie.

Website
Ter gelegenheid van het komend honderdjarig bestaan is de website ‘NorbertusCollegeReünie100jaar’ opgezet. Oud-leerlingen die zich nog niet aangemeld hebben, kunnen zich daar alsnog opgeven. En wie interessant (foto)materiaal heeft, wordt gevraagd te mailen naar reunie@norbertuscollege.nl

❯ Website Reünie 100 jaar Norbertuscollege

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie