web analytics

Het circus is weer in de stad…

Het circus is weer in de stad. In dit geval gaat het om het circus Freiwald, dat vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober drie voorstellingen verzorgt op het parkeerterrein van De Stok. Vrijdag en zaterdag beginnen de voorstellingen om 17:00 uur, zondag is er een middagvoorstelling die om 14:00 uur begint.

Met dieren
Het circus omschrijft zichzelf als een ‘klassiek circus met dieren’. Het gaat volgens het programma om boerderijdieren (ganzen, geiten en hangbuikzwijntjes), edele paarden in vrijheidsdressuur en bereden als hogeschool, ondeugende miniponies, lama’s uit het Argentijnse hooggebergte en Siberische Steppekamelen.

Acrobatiek
Het circus vermaakt het publiek ook met acrobatiek (in de nok van de tent, en op de grond) en clownerie door thuisclown chefkok Jeffry. Bij de acrobatiek komen diverse klassieke circusdisciplines aan bod, zoals hula-hoop en koorddansen. ‘Vernieuwing vindt plaats in de luchtacts waarbij in theatrale setting wordt gewerkt aan de ring- en nettrapeze’, aldus het circus. Het programma duur inclusief een kleine pauze ongeveer twee uur.

Laatste standplaats
Roosendaal is de laatste standplaats van de toernee 2018 van het circus. Hiervoor verzorgde het twee weekenden voorstellingen in Dordrecht. Er staan nog wel kerstcircussen in Nijmegen en Sittard gepland.

❯ Prijzen en kaarten bestellen op Website Circus Freiwald
❯ Foto’s op Instagram