web analytics

Heropening bibliotheek Roosendaal dagje later

UPDATE 2 MAART: – De bibilotheek aan de Markt in Roosendaal is weer open. De bieb was een weekje dicht om de verbouwing, die al op 3 oktober begon, te kunnen afronden. Op Facebook zette de bibliotheek vrijdag 2 maart enkele foto’s van het onderkomen na de verbouwing.

Foto boven: Facebookpagina bibliotheek VANnU

Bericht van woensdag 28 februari:

De heropening van de bibliotheek in Parrotia aan de Markt in Roosendaal is een dagje later. Dat wordt nu vrijdag 2 maart. ‘Met man en macht werken we om de boeken in de kasten te plaatsen en de balies operationeel te krijgen. Helaas lukt dat niet op de eerder aangekondigde datum van 1 maart. We vragen nog een dag geduld’, meldt de bibliotheek.

Sinds 3 oktober wordt er hard gewerkt aan een kleine metamorfose voor de bibliotheek in gebouw Parrotia. Samen met Alleewonen, de eigenaar van het pand, was een herinrichtingsplan uitgewerkt.

Gedurende de hele verbouwingsperiode bleef de bibliotheek draaien, maar de laatste week lukte dat niet langer. Om de verbouwing voor het grootste deel af te kunnen ronden, ging de deur 22 februari voor een week dicht.

De opzet was om de bezoekers vanaf donderdag 1 maart in de geheel vernieuwde bibliotheek te ontvangen. Dat wordt dus een dagje later.

 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie