web analytics

Heren Bristol/Osaka herpakken zich met winst op Brabantia (9-1)

De heren van zaalvoetbalvereniging Bristol/Osaka uit Roosendaal hebben zich woensdagavond 21 februari licht hersteld van de dreun van de verloren bekerwedstrijd op 7 februari. Van hekkensluiter Brabantia deze week werd in sporthal In De Roos riant met 9-1 gewonnen.

Brabantia was afgereisd met onder andere drie jeugdspelers. In de eerste 25 minuten konden de bezoekers het nog aardig bijbenen: de teller bleef steken op 2-1. In de tweede helft brak het verzet van de gasten en liep koploper Bristol/Osaka uit naar een riante 9-1 overwinning.

Op 14 maart speelt Bristol/Osaka hun allerlaatste wedstrijd in Roosendaal. Daarna staan drie uitwedstrijden op het programma. Tegen de nummer 2: Gestel, nummer 3 Kawin en de nummer 4 Totelos.
De laatste thuiswedstrijd is 14 maart vanaf 21:15 uur tegen ZVG/Gagemax 2. Uiteraard zijn bezoekers van harte welkom om te komen aan te moedigen.

Vrouwen bij Victoria
De vrouwen wisten deze week nog net (met 2-4) te winnen van hekkensluiter Victoria in Schiedam. Thuis wonnen de Roosendalse vrouwen eerder nog met 14-1 van dit team. Volgende week maandag moeten de Roosendaalse vrouwen opnieuw naar Schiedam, opnieuw naar Victoria. Nu voor voor de kwartfinale van de KNVB-beker in West 2.