web analytics

Hennepvondsten in Heerle, Bosschenhoofd en Willebrord

De politie heeft dinsdag 12 september in drie woningen in Sint Willebrord, Heerle en Bosschenhoofd hennep geruimd. Op twee adressen werden verdachten aangehouden en de netwerkbeheerder sloot op alle adressen de elektriciteit af, omdat deze illegaal afgetakt werd.

In een woning aan de Valkendonk in Sint Willebrord nam de politie een zeer professioneel ingerichte hennepkwekerij in beslag. In de kwekerij waren geen planten meer aanwezig, maar de politie vermoedt dat er onlangs geoogst was. De auto van de verdachte werd voor nader onderzoek in beslag genomen. De politie arresteerde de bewoners, een 53-jarige vrouw en een 54-jarige man in de woning, en ze werden in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

In een woning aan de Bergsebaan in Heerle vond de politie een hennepkwekerij met in totaal 195 oogstrijpe hennepplanten. In de woning werd een 20-jarige verdachte uit Steenbergen aangehouden. Ook hier bleek dat er een illegale aftakking op de energiekabel was gemaakt.

In een loods aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd werd in samenwerking met de wijkagent en de gemeente Halderberge een grote hennepkwekerij aangetroffen. Er stonden in totaal 860 hennepplanten verdeeld over twee kweekruimtes en 480 vervuilde potten die vermoedelijk afkomstig waren uit de aangetroffen kweektenten.

De inbeslaggenomen hennepplanten en de kweekgoederen werden vernietigd.