web analytics

Drugslab in uitgebrand pand in Wouwse Plantage

In een uitgebrand pand aan de Mariabaan in Wouwse Plantage is tijdens politieonderzoek een drugslab aangetroffen. Dat heeft de politie Roosendaal donderdag 18 juni rond het middaguur bekend gemaakt. De loods was in de nacht van dinsdag op woensdag in vlammen opgegaan.

‘Collega’s en de Landelijke Forensische Opsporing (LFO) zijn ter plaatse om de restanten van het lab te onderzoeken en te ruimen’, aldus de politie.

De loods in het buitengebied van Wouwse Plantage van wel 100 bij 20 meter, brandde uit in de nacht van dinsdag op woensdag. De brand was pas later op woensdag geblust. Door de hitte moest de politie nog uren wachten voordat er onderzoek kon worden gedaan. Er zouden in de loods ook auto’s en landbouwmachines hebben gestaan.

Om 01.15 was er melding van de brand gedaan. 3 brandweervoertuigen, 1 hoogwerker en een schuimblusvoertuig werden ingezet om de brand te blussen. Er moest ook voor extra watervoorziening gezorgd worden. De brand was rond half 4 onder controle, het sein brandmeester werd om 5 uur gegeven. De varkens in de stal op hetzelfde terrein hebben volgens de Veiligheidsregio Midden-West-Brabant geen last van de brand en rook gehad.