web analytics

Heerl’k winterfeest in Heerle dit jaar Totaaltheater (14 dec)

Het Heerl’k Winterfeest in Heerle krijgt dit jaar een bijzonder karakter. ‘Het wordt een aanéénschakeling van optredens en bijzondere effecten: totaaltheater waarbij ook de saamhorigheid van Heerle centraal staat’, zo kondigt de stichting niet zonder trots aan. Bij het project zijn zo’n 65 mensen betrokken.

Parade
Door middel van een parade door het dorp worden bewoners en andere belangstellenden opgehaald om uiteindelijk te eindigen op ’t plein voor de kerk. Daar gaat het theaterspektakel SNOW om 19:20 uur van start. Een show met zang, muziek, dans, licht en geluid. De toegang is gratis, een kleine bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld.

Afterparty
Na de afsluiting van de show kan men bij Gasterij de Afspanning terecht voor een Meet & Greet met de deelnemers van SNOW en Heerl’k nagenieten. Vanaf 21:30 uur is daar de afterparty met de DJ van Decibel Sound Service.

Bij de organisatie heeft Heerl’k ook rekening gehouden met mogelijk slecht weer. Het evenement hoeft dan niet te worden afgeblazen, maar kan dan verplaatst worden naar dorpshuis De Schalm.

Programma:
18:30 uur Start Parade
19:20 uur Start SNOW
21:15 uur Einde SNOW
21:30 uur Start Afterparty

❯ Website Heerl’k Heerle