web analytics

Heerle maakt zich op voor drukke Garage-sale (15 sept)

Met volgens de organisatie wel 3500 bezoekers en 60 verkooppunten was de Garage-sale in Heerle vorig jaar een doorslaand succes. Dus komt er een vervolg, en wel op zondag 15 september tussen 10:00 en 16:00 uur. Het wordt de vierde Garage-sale in het dorp.

Bij een Garage-sale is het de bedoeling dat inwoners vanuit hun eigen garage of voortuin tweedehands spulletjes aanbieden voor leuke prijzen. Volgens de organisatie is de Garage-sale van Heerle een van de grootste van Nederland en België. ‘Door heel het dorp zijn er verkooppunten, ook in het buitengebied’.

Routekaarten
‘Die zijn heel makkelijk terug te vinden op de gratis routekaarten die worden uitgegeven vóór de kerk van Heerle, aan de Herelsestraat 100. Dit Informatiepunt is bemand van 9.30 uur tot 14.00 uur. Ook zijn de verkooppunten te vinden door oranje ballonnen op de adressen’, aldus de organisatie, die op de verkoopdag van dit jaar weer veel gezelligheid in het dorp verwacht.

Hapje en drankje
Naast de vele particuliere verkooppunten hebben de Kringloopwinkel en Van de Veldt Restpartijen ook al aangegeven hun deuren die dag weer te openen. ‘Daarnaast is er medewerking vanuit de horeca, waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en/of drankje. Bij mooi weer zullen de terrassen open zijn’, meldt de organisatie nog.

Dorpsbewoners die (nog) mee willen doen, kunnen inschrijven tot zaterdag 7 september. Daarna gaat de organisatie zich bezighouden met de verkooproutes.

❯ Facebookpagina Garage-sale Heerle