web analytics

‘Heel Roosendaal Kookt’ voor Roosendaalse jongelui

Voor jongelui tussen de 8 en 18 jaar gaat op vrjdag 12 februari de kookwedstrijd ‘Heel Roosendaal Kookt’ van start. Deelnemers krijgen elke week een kookopdracht waar thuis aan gewerkt kan worden. Het resultaat kan via een paar foto’s of filmpje worden opgestuurd.

Voor de wedstrijd zijn twee leeftijdscategorieën ingesteld: 8-12 jaar en 12-18 jaar. Het gaat om wisselende kookopdrachten. ‘Dit kan een soep, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert zijn. Je hebt hier een week de tijd voor’, zo is de opzet van de wedstrijd. De deelnemers krijgen tips van echte chef-koks en natuurlijk zijn er ook prijzen mee te winnen. Zoals bijvoorbeeld een middag meelopen in de keuken van een restaurant of het winnende gerecht komt een weeklang op de menukaart van een restaurant.

Deelnemende restaurants, koks en bedrijven zijn: Het Hooihuis, Lente, Boer, Winkel van het land, Sistermans, De Moriaan, De Sligro en culinair entertainer Peter Kesseler.

Inschrijven kan tot 12 februari via de website van Jogg-Roosendaal (www.jogg-roosendaal.nl) of mail voor vragen naar heelroosendaalkookt@gmail.com