web analytics

Heel Heerle kan genieten op ‘Heerl’k Doen’ (21 sept)

Op zaterdag 21 september is het het de dag van Heerl’k Doen in Heerle. Veel verenigingen en organisaties uit Heerle laten tussen 10:00 – 16:00 uur zien wat er allemaal te doen is en kan in het dorp. Een kidsrun, zeskamp, workshops en informatiemarkt zijn onderdelen van de dag met veel gezelligheid, ontmoeting en saamhorigheid.

Het idee kwam vanuit het beheer van sportpark Harella en het bestuur van stichting de Schalm. In samenwerking met de beweegcoaches van gemeente Roosendaal, de buurtopbouwwerker van WijZijn, HV Heerle, stichting Heerl’k, de Buurtsuper, het bewonersplatform, basisschool Berkenveld en nog heel veel andere lokale partijen wordt er op deze dag een kidsrun, een informatiemarkt, verschillende workshops, een zeskamp en gewoon een gezellig samenzijn georganiseerd.

Kidsrun
Om 10:00 uur wordt gestart met een warming-up voor de deelnemers van de Kidsrun. Vervolgens geeft wethouder Inge Raaijmakers het startschot. Ook de informatiemarkt met allerlei ondernemers en verenigingen uit Heerle gaat open. Vanaf 11.15 uur zijn er verschillende workshops te volgen voor jong en oud. Hierbij kan gedacht worden aan walking handball, biodanza, yoga en dynamic tennis. Deze workshops zijn gratis te volgen.

Zeskamp
Vanaf 13.00 uur kunnen de kinderen deelnemen aan een toffe zeskamp met allerlei sportieve activiteiten. Als het lukt om alle activiteiten mee te doen, kan men een leuk aardigheidje verdienen. ‘We hopen op deze manier te laten zien wat we in Heerle allemaal te doen hebben voor onze inwoners, maar ook voor de inwoners van onze omliggende dorpen’, zegt Silvia Heijnen van Stichting de Schalm.

Leuke dag
‘We hopen op veel animo en proberen er voor iedereen een leuke dag van te maken, iedereen is welkom!’ zegt Tessa Disco van HV Heerle. Alle activiteiten vinden plaats op het terrein tussen Sportpark Harella, basisschool Berkenveld en de Schalm. Voor de Kidsrun kunnen kinderen zich opgeven door hun naam, leeftijd, klas en school te mailen naar de beweegcoaches via roosendaal@ssnb.nl.

Voor meer informatie of vragen kan er gemaild worden naar sportzaalharella@gmail.com