web analytics

Hasj in op stoep rijdende auto in Roosendaal

Agenten die in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 maart rond kwart voor twee bezig waren met een verkeerscontrole, zagen een auto in de Domineestraat over de stoep rijden, waarna de bestuurder het vooertuig parkeerde en vervolgens wegliep.

De agenten spraken de man aan op zijn gedrag en vroegen om zijn rijbewijs. Dat liet de man zien. Toen uit onderzoek bleek dat de auto niet verzekerd was, vroegen de agenten de man om een bewijs van verzekering. De man verklaarde dit te moeten pakken uit de auto. Eén van de agenten scheen bij toen de man in zijn auto ging zitten en zijn verzekeringspapieren wilde gaan pakken. Op dat moment zagen de agenten een blok hasj in de auto liggen.

De man, een 43-jarige Roosendaler, is aangehouden als verdachte van drugsbezit. Het blok hasj is in beslag genomen door de politie. De man moest mee naar het bureau om een verklaring af te leggen.

Bij weging en testen bleek het om een blok hasj te gaan van ruim 80 gram. Na het afleggen van een verklaring is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.