web analytics

Harmonie Oranje uit Wouw verzorgt dit jaar bevrijdingsconcert (25 okt)

Harmonie Oranje uit Wouw verzorgt dit jaar het bevrijdingsconcert in de Kring op donderdagavond 25 oktober. Het comité ‘Herdenken en Vieren’ organiseert het bevrijdigsconcert dit jaar voor de vijfde keer. Elk jaar wordt aan een andere culturele vereniging en/of organisatie gevraagd om het concert te verzorgen. Met het bevrijdingsconcert staan het gemeentebestuur en de inwoners van Roosendaal stil bij de bevrijding van de stad en de dorpen in 1944.

Dit jaar wordt het concert dus verzorgd door harmonieorkest ‘Oranje’ uit Wouw onder leiding van Pieter Vandermeiren. Dit orkest heeft een gevarieerd en passend programma samengesteld met een mooie balans tussen ‘herdenken’ en ‘vieren’. Voor dit concert heeft Oranje drie bijzondere gasten uitgenodigd: de zandkunstenares Colette Dedyn, de sopraan Hanne Roos en de xylofonist Ward de Ketelaere.

Veteranen
Met het concert wordt tevens lokaal invulling gegeven aan de Veteranendag. Alle veteranen in de gemeente Roosendaal hebben inmiddels een uitnodiging voor het concert gekregen. Daarbij heeft de gemeente gebruik gemaakt van het adressenbestand van het Veteraneninstituut. Wie onverhoopt als veteraan geen uitnodiging heeft gehad, kan contact opnemen met Corné Rommens, tel. 0165-579278 of c.rommens@roosendaal.nl

Kaarten inwoners
Het concert wordt daarnaast, tegen de betaling van slechts de administratie- en servicekosten (€ 3,75 inclusief consumptie), aangeboden aan alle inwoners van de gemeente Roosendaal.
Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Er is geen pauze voorzien. Na afloop van het concert is er nog een informeel samenzijn met muziek van ‘Squander Squad’.

Wie het concert wil bijwonen, kan kaarten bestellen via de website van schouwburg De Kring, www.dekringroosendaal.nl of telefonisch via het telefoonnummer: 0165- 555 555.

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor