web analytics

Handsome Poets willen feestje bouwen op Palm Parkies (8 aug)

De vier bandleden van de selfmade Handsome Pets gaan proberen woensdagavond 8 augustus het Vrouwenhofpark op z’n kop te zetten. De selfmade Handsome Poets komen nog steeds graag bij elkaar om een vette show neer te zetten. Dit keer op Palm Parkies in Roosendaal.

Vanuit hun kantoor / studio / privé café in Gouda blijven de ideeën komen en publiceren ze hun liedjes online die zelfs worden opgepikt en gebruikt in Hollywood. ‘Dit wordt een zwoele zomerse PALM PARKIES-avond, want met hun nieuwe single ‘Make It Better’ kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken’, laat de organisatie van Plam Parkies weten.

Het optreden begint om kwart over acht. Vanaf half acht is het terrein in het park open, en bij heel mooi weer zelfs al om zes uur. Dat wordt dan aangekondigd op de Facebookpagina van Palm Parkies Roosendaal. De entree is zoals gebruikelijk gratis.

Pp de Afterparty bij JaxX in de Molenstraat 60 spelen en zingen Petra & Sebas Honig, samen een veelzijdig en krachtig duo in rock en pop.