web analytics

Grote Broadwayhit op 6 okt in De Kring

Na twee zeer succesvolle seizoenen gaat de Broadwayhit Moeders en Zonen voor de derde maal op tournee. Het toneelstuk met drie grote acteurs in de hoofdrol is nu ook te zien in De Kring Roosendaal en wel op 6 oktober. Kaarten kosten 32,50 euro.

De Amerikaanse schrijver Terrence McNally debuteerde in 2014 op Broadway met Mothers and Sons en het stuk werd direct genomineerd voor twee Tony Awards, een belangrijke Amerikaanse theaterprijs. De Nederlandse versie van het verhaal werd al twee seizoenen door het hele land voor uitverkochte zalen gespeeld.

In september en oktober brengen Paul de Leeuw, Freek Bartels en Anne Wil Blankers – die voorheen nog niet eerder samen op de planken hadden gestaan – nog eenmaal het indrukwekkende stuk.
De Nederlandse pers waardeerde Moeders en Zonen met drie en vier sterren.

300broadwayhitMoeder Katherine (Anne Wil Blankers) bezoekt de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Hij is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was.

De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

Foto: Mark Engelen