web analytics

‘Grootste Halloween-party’ in Vrouwenhof op 27 oktober

– 2018 – ‘De Grootste Halloween-party in Roosendaal’. Zo kondigt het Openluchttheater Vrouwenhof de Halloween-tocht van zaterdag 27 oktober 2018 in het Vrouwenhof in Roosendaal aan. Die is in samenwerking met Kindervakantiewerk Roosendaal, Speeltuin Vrouwenhof, Muziekvereniging Roosendaal en tal van enthousiaste vrijwilligers opgezet.

Vanaf 19.00 uur kan men beginnen aan een superspannend tocht van ruim 1 kilometer die de bezoekers – liefst verkleed – door het donkere Vrouwenhof leidt. Er wordt een spannende route uitgezet voor jong en vooral ook voor oud.

Muziek
‘Een gezellig optreden van Muziekvereniging Roosendaal is het enige vrolijke die avond. Verder zijn er lijken, spoken, spinnen en ander ongedierte en kruipen gekken door het anders zo vredige Vrouwenhofpark’, zegt de organisatie in een aankondiging.

Elk stuk van de route kent een ander thema, en dat zorgt dus iedere keer voor een andere beleving. ‘Er is een donker en vochtig gangenstelsel, vertellers zorgen voor kippenvel met hun verhaal, ergens op de route kruipen spinnen langs / tussen / over bezoekers, en het water van de grachten in de vroegere landschapstuin is erg onrustig’, zo licht het Openluchttheater een tipje van de sluier op.

Speeltuin
Uiteindelijk kunnen bezoekers in Speeltuin Vrouwenhof op adem komen, terwijl de kleinsten voor een keer in het donker kunnen spelen.

De toegang tot de route is open tot 21:30 uur. Kaarten kosten aan de kassa 5 euro, voor zover nog beschikbaar. Er is vanwege veiligheidsregels een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vooraf online
kopen of voor vertrek nog even de Facebookpagina te checken, is dan ook verstandig.

❯ Website Openluchttheater Vrouwenhof
❯ Facebookpagina Openluchttheater Vrouwenhof