web analytics

Groot pony/paardenconcours van Wouw Vooruit (13 juli)

Op zaterdag 13 juli organiseert de Ponyclub en Paardensport-vereniging Wouw Vooruit een groot outdoor pony- en paardenconcours op een terrein aan de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage ter hoogte van huisnummer 61 richting Nispen. Vanaf 9.00 uur nemen een paar honderd ruiters en amazones het tegen elkaar op en ’s avonds is er een groot showprogramma.

Dat avondproramma met diverse spannende acts en optredens begint al om 18:30 uur. Daarna is er nog een afterparty in de feesttent met DJ Alex.

Dagprogramma
De allerkleinste vanaf 4 jaar komen aan start in de Bixie wedstrijden, springruiters zetten hun beste beentje voor in de laatste wedstrijd voor de West-Brabant Gras Cup (www.wbg-tour.nl) en voor zowel spring- als dressuurruiters is het de laatste kans om te oefenen voor de regionale kampioenschappen die een week later worden verreden.

Showprogramma
Het showprogramma met een tropisch tintje start om 18.30 uur met diverse spannende acts en optredens. Zo is er de finale van de West-brabant Gras Tour Cup waarbij er gestreden wordt voor een prijzenpot van 5.000,- er wordt geracet met grote trekpaarden in een Tally ho wedstrijd, gedanst op muziek door het zestal van Wouw Vooruit dat vorig jaar zilver won op de Nederlandse kampioenschappen, er komt een Zuid-Europese Speed-trail, teamspringen Expeditie Wouw, Spaanse dansers en het heavy horse how team.

Strodorp
De entree is gratis en het terrein is goed bereikbaar op de fiets of met de auto. In een strodorp staan gezellige standjes en voor de kinderen is er een springkussen. De hele dag is de tent met drank en versnaperingen open. Daar is ook een terras bij. Het evenement duurt tot 24:00 uur, de entree is gratis.

Meer informatie:
❯ Website Ponyclub en Paardensport-vereniging Wouw Vooruit
❯ Facebookpagina Wouw Vooruit

Terrein: Westelaarsestraat 61
4725 SC Wouwse Plantage