web analytics

Gratis presentatiemiddag in de Kring rond de Dinsdagmiddagserie (22 mei)

Het komend theaterseizoen presenteert schouwburg De Kring is Roosendaal opnieuw een Dinsdagmiddagserie. De zes voorstellingen zijn inmiddels bekend. Op dinsdagmiddag 22 mei vanaf 14:00 uur is daarover voor belangstellenden een (gratis) presentatieprogramma, met onder andere twee previews en vooraf en na afloop livemuziek in de foyer.

Voor het derde jaar op rij heeft een groep enthousiaste theaterliefhebbers de programmeur met het samenstellen van de serie ondersteund. Deze serie is ontstaan voor iedereen die liever niet meer ‘s avonds de deur uit gaat of gewoon graag overdag op stap wil.

Zes middagen
Wegens het succes van de het eerste jaar is de serie vanaf het tweede seizoen al uitgebreid van vijf naar zes middagvoorstellingen en ook komend seizoen zijn er zes middagen vastgelegd. De programmeurs verzorgen op 22 mei zelf de presentatie, en zij zullen zij ook de gasten verwelkomen, jassen aannemen, gasten naar de zaal verwijzen en na afloop kaarten verkopen.

De middag is zoals gezegd gratis toegankelijk, maar de Kring vraagt wel te reserveren via de website van het theater of via de Theaterkassa.

Programma
De Dinsdagmiddagserie bestaat uit:
16 oktober De Kolonel
13 november Ryan van den Akker
11 december So long Cohen
12 februari de Meisjes met de Wijsjes
12 maart Wim Daniëls
9 april Fred Delfgaauw

Foto: De Meisjes met de Wijsjes komen op dinsdagmiddag 12 februari naar de Kring.