web analytics

Gratis Fittest en Beweegmarkt voor ouderen in Roosendaal (17 maart)

Mensen uit Roosendaal in de leeftijd van 65 tot en met 80 jaar kunnen zaterdag 17 maart een gratis Fittest doen in sporthal In de Roos aan de Commandobaan 6. Die Fittest – Van 09.30 uur tot 16.00 uur – wordt georganiseerd door de Gemeente Roosendaal in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant.

In Roosendaal zijn er tal van sportieve activiteiten voor ouderen die het mogelijk maken om op een ontspannen manier aan hun vitaliteit en conditie te werken. Met die activiteiten kan men gelijk bij de Fittest in de sporthal kennismaken op de Beweegmarkt.

Wie niet aan de Fittest wil deelnemen, maar wel de mogelijkheden op de Beweegmarkt wil zien, kan gewoon naar de sporthal komen. Zij hoeven zich dan niet aan te melden. Wie de Fittest wel wil doen, wordt wel gevraagd zich aan te melden. Daar is onderstaand stappenplan voor gemnaakt.

Hulp bij aanmelen
Het aanmelden loopt via internet, maar voor wie dat te ingewikkeld is, of nog vragen heeft, kan contact opnemen met Demy Weertman (beweegcoach seniorensport bij Sportservice Noord-Brabant) via mail d.weertman@ssnb.nl of telefonisch via 06-4133 8563. Zij is van maandag t/m donderdag bereikbaar.

Ndaat de test door beweegcoaches is afgenomen, krijgt men een adviesgesprek met een van de professionals van Sportservice Noord-Brabant. Vervolgens wordt men doorverwezen naar de Beweegmarkt, waar men kennis kan maken met de verschillende sportactiviteiten voor hun leeftijd in de gemeente Roosendaal.

STAPPENPLAN AANMELDEN:
1. Aanmelden voor de Fittest?! Volg onderstaand stappenplan! Het wijst zich vanzelf!
2. Ga naar www.maxvitaal.eu en klik op ‘Inschrijven Fittest’.
3. Tik bij uw woonplaats uw woonplaats in.
4. Kies voor de gewenste dag en aanvangstijd, klik op ‘Direct toevoegen’.
5. Rechts op het scherm vult u uw winkelmandje met fittest. Klik daarna op ‘Ga verder’.
6. Registreer uzelf door uw mailadres in te vullen en een eigen wachtwoord te kiezen.
7. Vul uw persoonsgegevens in, nadat u alles heeft ingevuld klikt u op OK.
8. Klik op ‘Controleren en afronden’
9. Ga akkoord met de spelregels door het vakje aan te vinken, klik op afronden.
10. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw deelname!

❯ Website MaxVitaal om aan te melden
❯ Rechtstreeks naar inschrijven