web analytics

Gewonde na beroving bij Burgemeester Coenenpark

Bij een beroving in het Burgemeester Coenenpark in Roosendaal is dinsdagmiddag 10 december een 19-jarige Roosendaler gewond geraakt. Rond 13.00 uur ontving de politie melding van een beroving in omgeving van het park. Dat bleek van het slachtoffer zelf te zijn. De man was gestoken. Volgens de politie is bij de beroving een geldbedrag buitgemaakt.

Weggelopen
Nadat het slachtoffer was beroofd zijn de daders weggelopen in de richting van de bioscoop. Het slachtoffer is na zijn belletje met de politie door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement
De 19-jarige man uit Roosendaal heeft een summier signalement van de twee daders. Het betreffen jongemannen van ongeveer 20 jaar. Eentje heeft blond haar, de ander droeg een capuchon over zijn hoofd. Beide mannen waren gekleed in donkergekleurde jassen en spijkerbroeken.

Camerabeelden
De politie stelde een onderzoek in naar deze beroving. Er worden camerabeelden bekeken, er is een aangifte opgenomen van het slachtoffer en ook is er onderzoek gedaan in de omgeving van het incident.

Getuigen
Volgens het slachtoffer waren er redelijk wat mensen in de buurt toen het voorval plaatsvond. De politie wil graag in contact komen met mensen die ook in de buurt van het park waren en mogelijk iets gezien hebben, of iets weten over de twee daders.

Verzoek politie:
Wanneer u meer informatie hebt over dit incident, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het landelijke telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u wel meer informatie hebt, maar u wilt niet met de politie praten dan kunt u zich ook (anoniem) melden bij Meld Misdaaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch op 0800-7000. Vermeld bij uw contact graag het registratienummer 2019-296532.