web analytics

Gewonde bij steekpartij op Rembrandtgalerij

UPDATE 16:20 UUR – Op de Rembrandtgalerij in de Westrand in Roosendaal heeft zich zaterdagavond 7 december omstreeks 18.35 uur een steekincident tussen twee mannen voorgedaan. Dank zij een alerte getuige is wat later een bewoner aan het Jordaensplein aangehouden, zo meldde de politie zondagmorgen. De politie zoekt nog getuigen.

Het slachtoffer was na het steekincident naar zijn woning aan de Burgemeester Freijterslaan gelopen. De ambulancedienst ontfermde zich over hem. Hij werd naar ziekenhuis gebracht. Rond 20.00 uur werd in het ziekenhuis door agenten een verklaring van het slachtoffer opgenomen.

De dader was op de vlucht geslagen. Een getuige meldde zich bij de politie. Dankzij zijn aanwijzingen werd rond 20.00 uur een man bij zijn woning aan het Jordaensplein aangehouden. De politie maakte daarbij gebruik van een politiehond. De man werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. Het lijkt erop dat de twee mannen elkaar enigszins kenden.

Ondanks de aanhouding is de politie nog op zoek naar aanvullende bewijzen voor het steekincident.

Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld altijd bij uw reactie zaaknummer 2019294199.