web analytics

Gewonde bij steekincident in Van Beethovenlaan

Dinsdagmiddag 12 mei is rond 15.25 uur een man aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht dat hij betrokken was bij een steekincident dat enige ogenblikken eerder plaatsvond op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Daarbij raakte een 29-jarige Poolse man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) gewond.

Volgens getuigen was de gewond geraakte man betrokken bij een hoog oplopende ruzie met de aangehouden verdachte. ‘Mogelijk is deze ruzie de aanleiding voor het steekincident’, denkt de politie.

Toen de steekpartij had plaatsgevonden, werden direct hulpverleners opgeroepen. Politieagenten hielden de verdachte aan en hoorden getuigen. Door ambulancemedewerkers is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen.

De aangehouden verdachte was volgens de politie nauwelijks aanspreekbaar. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij op een later moment door rechercheurs gehoord. Het slachtoffer had woensdagmorgen (nog) geen aangifte gedaan.