web analytics

Gewapende overval op drogisterij in Oud Gastel

In Oud Gastel heeft woensdagmorgen 6 november rond 08:30 uur bij een drogisterij aan de Markt een gewapende overval plaatsgevonden. De dader bedreigde de aanwezige medewerker met een scherp voorwerp en ging er daarna te voet vandoor. Hij nam een onbekend geldbedrag mee uit de winkel.

De politie werd vrijwel direct na de overval gebeld en begon dan ook meteen een onderzoek. Via sociale media en een Burgernetbericht, dat verspreid werd in Oud Gastel, zijn mensen geattendeerd op het signalement van de dader. Het betreft een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe trui met een rode capuchon. De man had een zwarte rugzak bij zich. Omdat hij vermoedelijk een wapen bij zich had, was het advies om de man niet zelf te benaderen, maar de politie te bellen als hij ergens gezien zou worden.
Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie doet momenteel onderzoek op en om de plaats delict. Agenten gaan bijvoorbeeld camerabeelden uitkijken en ook zal in de winkel door rechercheurs onderzoek gedaan worden.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval, of mensen die meer informatie hebben over het gebeuren. Zij kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Vermeld bij contact graag zaaknummer 2019-266625.

❯ BNdeStem: ‘Overvaller rustige man met een soort hakbijltje…’