web analytics

Gewapende overval in woning Chr. Huijgensstraat

In een woning aan de Christiaan Huijgensstraat heeft zaterdagavond 7 december omstreeks 23:00 uur een gewapende overval plaatsgeonden in een woning aan Daarbij zou niemand gewond geraakt zijn. Volgens de politie vluchtten vier gemaskerde daders in een zilvergrijze auto.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur. De bewoner van een portiekwoning werd door vier gemaskerde mannen overvallen en drongen zijn woning binnen. Het viertal had een vuurwapen en bedreigde de bewoner.

De woning werd doorzocht, waarna de mannen met de buit, die nog wordt onderzocht, er vandoor gingen. Ze stapten in een zilvergrijze auto, die geparkeerd stond in een parkeervak ter hoogte van de portiekwoningen aan de Christiaan Huijgensstraat en reden weg richting de Gastelseweg.

De politie onderzoekt de gewapende overval en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. ‘Vermeld altijd bij uw reactie zaaknummer 2019294310’, vraagt de politie.