web analytics

Getuigen gezocht van straatroof Kalsdonksestraat

De politie zoekt getuigen van een straatroof die donderdagmiddag rond 17.00 uur gebeurde aan de Kalsdonkstraat in Roosendaal. Het slachtoffer van de straatroof, een 23-jarige inwoner van Roosendaal, is hierbij van zijn telefoon beroofd. Dit zou, volgens meerdere getuigen die zich al bij de politie gemeld hebben, gedaan moeten zijn door een man met een zeer donkere huidskleur.

Hij was rond de 25 jaar oud en tussen de 1.80/1.85 meter lang. De man was gekleed in een rood t-shirt en een lange broek en reed op een oude gammele damesfiets.
Het slachtoffer van de straatroof verklaart dat hij aangesproken werd door de man die vroeg of hij de telefoon van het slachtoffer mocht gebruiken. Dit weigerde de Roosendaler, maar even later werd zijn telefoon van hem afgepakt door de tot nu toe onbekende man.

Bij de beroving werd de Roosendaler ter hoogte van zijn oor met een scherp voorwerp gestoken of geslagen. Het slachtoffer raakte gewond door de aanval. Hij heeft de wond bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis laten hechten.

Wie iets gezien heeft van deze straatroof, of andere informatie die de politie kan helpen om de dader te achterhalen, wordt gevraagd 0900-8844 te bellen of dat via What’s App (06 1220 7006) te melden. Vermeld daarbij svp zaaknummer: 2017 167165.