web analytics

Genomineerden Roosendaalse Business Awards ’18

In aanwezigheid van ondernememd Roosendaal worden op maandagavond 5 november in De Kring de Roosendaalse Business Awards 2018 bekendgemaakt en uitgereikt. Voor de (echte) Business Award zijn genomineerd Adexpo design furniture rental, BR Bouwmarkten BV en SMS Metaal & Pompen Service.

De speech ‘ter inspitatie’ komt dit jaar van gastspreker Jack de Kreij uit Roosendaal, die dit jaar na ruim 15 jaar afscheid nam van Vopak. Hij is door velen ‘de beste CFO van Nederland’ genoemd.

In december werd De Kreij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Jacques Niederer toog voor de uitreiking naar Rotterdam. Bijzonder was namelijk dat de decorandus toen niet – zoals gebruikelijk – in zijn woonplaats Roosendaal de koninklijke onderscheiding kreeg uitgereikt, maar in Rotterdam, waar Vopak zijn hoofdkantoor heeft. Burgemeester Niederer verrichtte deze officiële handeling daar in goed overleg met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

Behalve de ‘echte’ Bussiness Award zijn er ook nog een Small Business Award, een Zorg Award en een City Award te vergeven. De genomineerden zijn:

Business Award
Adexpo design furniture rental (Meubelverhuurbedrijf)
SMS Metaal & Pompen Service (Staalwerk op maat)
BB Bouwmarkten BV,
(de overkoepelende holding van de drie Praxis-vestigingen Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. BB staat voor Beste Brabantse)

Small Business Award
DWD-groep Maas
Groene loods
Aleco Sport Visions

Zorg Award
Nijhoff training & coaching
Kreukelz Sport- en spel bso
Skinnnovagtions by Mijke

City Award
Het Wapen van Roosendaal
Voets Assuranti:en
Visgilde

❯ Website Roosendaalse Business Awards