web analytics

Gemeentesecretaris van Roosendaal naar Maastricht

Roosendaal moet op zoek naar een nieuwe gemeentesecretaris. De huidige gemeentesecretaris Ruud Kleijnen start met ingang van 1 februari 2019 als gemeentesecretaris van de gemeente Maastricht. Ruud Kleijnen heeft zich ruim 6 jaar ingezet voor de gemeente Roosendaal.

Ruud Kleijnen: “Het is lastig om afscheid te nemen van een organisatie waar ik zoveel fijne jaren heb gewerkt. Ik kijk terug op zes mooie jaren waarin we samen veel bereikt hebben, vooral op het gebied van participatief en autonomer werken. De laatste jaren hebben we ons op dit gebied enorm ontwikkeld en daar ben ik trots op."

Het Roosendaalse bestuur is er trots op dat Maastricht de keuze heeft gemaakt voor Ruud Kleijnen. “Met het vertrek van Ruud Kleijnen verlaat een gedreven persoon onze gemeente. In alles wat hij voor
de gemeente Roosendaal deed, zette hij zich voor de volle 100 procent in. We wensen hem veel succes in Maastricht,” reageert burgemeester Jacques Niederer namens het college van burgemeester en wethouders op het vertrek van de gemeentesecretaris.