web analytics

Geen voetballers, maar wel Springdorp in het stadion

Geen voetballers in het Herstaco Stadion in Roosendaal, maar wel jeugd. De hele (kunst)grasmat in het stadion is omgetoverd tot een springkussenparadijs. Voor 7,50 euro kunnen kinderen naar hartelust springen, klimmen, klauteren of glijden. In ieder geval tot en met zondag 26 juli, steeds van 10:00 – 18:00 uur. Ouders mogen gratis het dorp in.

Ook zijn er wateractiviteiten, dus de organisatie raadt aan om badkleding mee te nemen. Behalve vrij spelen kunnen de kinderen ook – onder begeleiding – mee doen aan activiteien waarmee prijsjes te winnen zijn. Zo stonden maandag een inktvis parcours (voor peuters), watervoetbalwedstrijden, een stormbaanrace en een trek rodeo-wedstrijd aangekondigd.

Uiteraard zijn er voor kinderen en ouders zitplaatsen, en er is een barretje bij de entree aan de achterkant van het stadion. Het initiatief is van De Karmel in Bergen op Zoom. In die plaats was er een indoor Springkussendorp. De speeltoestellen zijn bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar.

Voor het Roosendaalse Outdoor Kinderdorp is een Facebook-pagina opgezet waarop aangekondigd wordt wat er die dag te doen is.

❯ Facebookpagina Outdoor Springkussendorp Roosendaal