web analytics

Foto’s Roosendaal MO17-1 – ST NSV/Schijf MO17-1 (4-1)

Roosendaal MO17-1 heeft zaterdag 6 april de derby tegen ST NSV/Schijf MO17-1 met 4-1 gewonnen. Het was de eerste winst voor dit team in de voorjaarscompetitie van de tweede klasse 03. De vorige gespeelde vier wedstrijden werden allemaal verloren. Waarbij in totaal ook maar één doelpunt werd gemaakt. Nu dus vier in één wedstrijd.

Het combinatieteam van NSV uit Nispen en van Schijf, dat speelde in het tenue van NSV, heeft tot nu toe in de voorjaarscompetitie vijf wedstrijden gespeeld en daarbij nog geen enkele competitiepunt in de wacht weten te slepen. Zou het deze keer op een van de velden van Sportpark Hulsdonk wel lukken? Het begin zag er goed uit, want binnen een minuut of vijf werd uit een counter de keepster van Roosendaal verrast. De bal ging er gelijk in (0-1).

Dat gebeurde nadat een poging van Roosendaal in de allereerste minuten wel dood liep. Na de nodige pogingen lukte het de thuisclub om goed een half uur laten de gelijkmaker te scoren. Dat werd ook de ruststand (1-1).

In de tweede helft wisten de Roosendaalse meiden er nog drie doelpunten bij te maken, waarmee de eerste competitiepunten een feit waren.

De foto’s in het album zijn gemaakt in de eerste helft.
❯ Extra album met 85 (andere) foto’s op FB