web analytics

Foto’s Roosendaal MO15-1 – VVR MO15-1 (5-0)

Het meidenteam Roosendaal MO15-1 werd afgelopen seizoen kampioen en dat betekent dat het team nu in de eerste klasse speelt. Zaterdag 5 oktober stond de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie op het programma. Een thuiswedstrijd tegen VVR MO15-1 uit Rijsbergen. Het werd een uitslag waar de coach en de speelsters best tevreden mee kunnen zijn: 5-0. En de tweede overwinning, waarmee het team nu bovenaan staat door een beter doelgemiddelde.

De competitie is nog vers en de bal is rond, maar na die twee wedstrijden kan wel geconstateerd worden dat dit team niet per ongeluk kampioen is geworden. Een mooi begin. De foto’s zijn uit de eerste helft, met onder een mini-serie van een penibele situatie bij het doel van Roosendaal MO15-1, waar het een hele drukte werd door enkele corners snel achter elkaar. Maar keepster en speelsters hielden stand. De meiden uit Rijsbergen kwamen er niet doorheen.


 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie