web analytics

Foto’s Kermisronde 2018 – meisjes junioren

Als voorprogramma van de afsluitende tijdrit van de Boels Ladies Tour op zondag 2 september 2018 in Roosendaal waren er ’s morgens wedstrijden voor meisjes nieuwelingen (14-15 jaar) en meisjes junioren (16-18 jaar). Zij fietsen op een klein deel van het parcours van de ‘Ladies’. De wedstrijden waren in het kader van de Kermisronde.

In dit album aandacht voor de junioren. De foto’s zijn genomen voor de start, bij de start en de eerste ronde. Op de tweede foto bekijkt ‘Mister-Draai’ John Hertoghs het tafereel op ‘zijn’ Kade. Te zien is verder dat elke renster zo haar voorbereidingen treft: de een kletst nog lekker even bij, een ander is uiterrst geconcentreerd, er wordt nog wat gedronken, gegaapt of de neus gefatsoeneerd. En een renster die maar net bij op tijd de start was, moest met fiets en al over het hek klimmen…

Het startschot klonk precies op tijd. En dat was een paar minuten eerder nog niet helemaal duidelijk, want het startpistool was even kwijt. Maar het werd dus nog op tijd gevonden.