web analytics

Foto’s: Cruyff Court Kampioenschap van Roosendaal in de Westrand

Op het Cruyff Court in de Westrand bij de Mondriaanstraat in Roosendaal hebben elf teams uit de groepen 7 en 9 van basisscholen het woensdagmiddag 27 september tegen elkaar opgenomen in het Cruyff Court Kampioenshap. In teams van zes tegen zes werd tegen elkaar gespeeld. Er  kwamen zowel jongens- als meisjesteams binnen de lijnen.  In heel het land worden dergelijke wedstrijden op Cruyff Courts gehouden.

In Roosendaal was onder andere Sport Service Noord-Brabant bij de organisatie betrokken. Het was in Roosendaal voor de tweede keer dat diverse basisscholen aan het Cruyff Court Kampioenschap meededen.  Een dj zorgde op het terrein voor muziek en ook ‘de bus’ was er. Eventuele dorst kon worden gelest bij het waterpunt. Die zijn op alle Cruyff Courts wel te vinden.

Winnaars
De winnaars werden bij zowel bij de jongens als de meisjes de teams van basisschool De Appel. De Fair Play prijs ging bij de jongens naar Cortendijck 2 en bij de meisjes naar de Josephschool.

Eén gedachte over “Foto’s: Cruyff Court Kampioenschap van Roosendaal in de Westrand

  • woensdag 27 september 2017 om 18:30
    Permalink

    RoGeP was ook aanwezig met het scholenproject voor de schoolklassen 7 en 8.
    Er was veel aandacht en kinderen hadden op school ons project al gedaan.

Reacties zijn gesloten.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie