web analytics

Foto’s BSC VR1 – Bavel VR2 (3-2)

Tweede klasser BSC VR1 uit Roosendaal is zondag de competitie begonnen met een overwinning. De eerste drie punten zijn dus binnen. Het werd 3-2 tegen Bavel VR2. Binnen een paar minuten werd al duidelijk dat de BSC-vrouwen en sterke start wilden starten. Het was al snel 1-0, enkele minuten nadat een vorige goal wegens buiten spel was afgekeurd.

Maar de tegenstandsters uit Bavel gaven zich niet gewonnen. Halverwege de eerste helft wisten ze gelijk te maken: 1-1. En toen de rust viel, was het zelfs 1-2. Tegen het eind had BSC vanwege een vrije trap op een gevaarlijk punt nog een muurtje moeten ‘bouwen’ en een penalty moeten incasseren.

In de foto-impressie is te zien dat BSC VR1 ook de jeugd bij het spel betrekt. Met bij de start een pupil van de week, die de aftrap mag verrichten (op het doel van de tegenstander) en een ballenmeisje dat haar klus heel serieus uitvoerde en heel wat meters maakte om vaart in de wedstrijd te houden.

Daarmee maakt BSC duidelijk dat het werk maakt van de ‘meiden-afdeling’. Die is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Behalve een MO15-team zijn er dit seizoen ook twee MO13-teams en twee MO11-teams. Een sterke kweekvijver voor het vrouwenvoetbal dus.

(Foto’s zijn uit de eerste helft)