web analytics

Foto’s atletiekwedstrijden bij Thor op Sportpark Vierhoeven

Op het atletiekcomplex van Thor op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal waren zaterdag 17 augustus twee atletiekwedstrijden: een baanwedstrijd voor atleten vanaf D-junioren en de eerste wedstrijd van een hoogspringcompetitie, die Thor nu voor de zevende keer organiseert. De Grande Finale van het hoogspringen is op zondag 8 september.

In dit fotoalbum een sfeerimpressie van de sportactiviteiten op de atletiekbaan van Thor op zaterdagmiddag 17 augustus 2019.

Baanwedstrijd
Voor de baandwedstrijd hadden zich 192 atleten van een groot aantal verenigingen ingeschreven voor discuswerpen, kogelstoten, speerwerpen, hoogspringen, verspringen en de loopnummer 60 meter, 80 meter, 100 meter, 200 meter, 800 meter, 1000 meter, 1500 meter en 3000 meter.

Hoogspringen
Voor de hoogspringcompetitie hadden zich 25 hoogspringers van twaalf clubs ingeschreven. Van Thor zelf deden 8 leden mee. Van de Thor-leden sprong Mink Tebbens (Jongens Junior C) het hoogst (1.56 meter). De hoogste sprong was deze middag 1.61 meter. Dat werd gesprongen door Luuk Pelkmans van AV Sprint (Jongens Junior D) en Jelle Evers van Spado (Senior Mannen).

❯ Uitslagen van de baanwedstrijden op Atletiek.nu
❯ Uitslagen van de hoogspringwedstrijd op Atletiek.nu