web analytics

Foodtruckfestival ‘Appeltje Eitje’ nu drie dagen (begin mei)

Het Foodtruckfestival ‘Appeltje Eitje’ in het Vrouwenhofpark maakte vorig jaar een prima start in Roosendaal met zo’n 6000 bezoekers. ‘En dit jaar komt het festival terug, nu zelfs drie dagen: op 4, 5 en 6 mei’, meldt organisator Koen Koen Vaas van Trophiesevents.nl trots.

Opnieuw kunnen bezoekers dan in het Vrouwenhof genieten van eten, drinken en dansen. ‘Met versbereide gerechten, toffe live muziek en ongedwongen gezelligheid. Voor de kinderen is er ook meer dan genoeg activiteit in de grotere kidscorner met springkussens, schminck en kindertheater’, laat hij weteb.

Zo’n twintig lokale foodconcepten en de lekkerste mobiele keukens uit heel Nederland serveren overheerlijke gerechten. Er is voor ieder wat wils. Van een biefstukje tot een wrap kipsaté en van een gegrilde zalm tot een pasta pollo. Aan de vegetarische eter is ook gedacht.

‘Appeltje Eitje’ opent op vrijdag 4 mei haar ‘deuren’ om de vrijdagmiddagborrel in te luiden onder het genot van heerlijk eten, luxe (speciaal)bieren, mooie wijnen en live muziek.
Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend voor het hele gezin. De toegang is gratis.

4 mei 2018 – 16:00 – 23:00
5 mei 2018 – 13:00 – 23:00
6 mei 2018 – 13:00 – 21:00
Het Vrouwenhofpark, Roosendaal, Toegang is gratis

❯ Foto’s Appeltje-Eitje vorig jaar