web analytics

Foodstoet: Vrouwenhof weer drie dagen eetpark (10 t/m 12 aug)

Het Vrouwenhof in Roosendaal begint populair te worden voor eet-evenementen. Na ‘Appeltje Eitje’ begin mei, duikt komend weekend een andere organisatie het park in met het driedaags eetfeest ‘Foodstoet Roosendaal’. Het hele weekend, dus vrijdag 10 augustus (van 15:00 – 23:00 uur), zaterdag 11 augustus (12:00 – 23:00 uur) en zondag 12 augustus (12:00 – 21:00 uur).

De organisatie van dit ‘Frenzy Food Experience’ kondigt ’32 foodtrucks, culinair entertainment en heerlijke muziek’ aan. Ongedwongen genieten dus.

‘Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Laat een leuke polaroid foto met je vrienden en/of familie maken, neem een kijkje bij de Foodstoet Secret Wall, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide, nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. En ook je dorst kun je laten lessen bij de uitgebreide barren op De Foodstoet Roosendaal’, belooft de website.

De avonden worden afgesloten met een geweldig feest en de leukste bands bij het Foodstoet Podium. in Roosendaal is dat met Woodworks, Band with Benefits, The Billy’s, Get Brassed, Lekke Band en Angelo & Friends.

Later in de maand is er ook een Foodstoet in Bergen op Zoom. Die is in Kijk in de Pot op 31 augustus, 1 en 2 september. En op 15-16 december is er een editie op de Kaai onder de naam ‘Kerst op de Kaai’.

Foodstoet in het Vrouwenhof in Roosendaal.

Foodstoet verwacht blijkbaar veel bezoekers. want je komt in de stad dit soort borden tegen.