web analytics

Flink omfietsen bij klus aan de Borchwerf

Wie (geregeld) gebruik maakt van het fietspad langs de Borchwerf tussen Gastelseweg en RBC, gaat een sportieve periode tegemoet. Tenminste, als hij/zij de omleidingsroute http://roosendaalopinternet.nl/site/wp-admin/edit.phpvan de gemeente volgt. Die is hierboven op de kaart te zien: rood is het stuk dat afgesoten is, groen de omleidingsroute. Met enig gevoel voor understatement constateert de gemeente op haar Facebookpagina ‘Dit heeft wel een forse omleiding tot gevolg voor de fietsers’.

Op dit moment wordt in Roosendaal flink verricht aan wegen en fietspaden. De gemeente begeleidt die keurig met omleidingsborden ter plekke en routekaartjes op de website https://roosendaal.nl/werkzaamheden-fietspaden

Uiteraard worden die gemaakt door ambtenaren die de weg in Roosendaal goed kennen. Dat zal hier ook wel gebeurd zijn. Toch? Voor gebruikers heeft het in ieder geval twee voordelen: 1. fietsen is gezond (zie link hieronder) en 2. Je komt nog eens ergens, waar je anders wellicht nooit zou komen.

Wie trouwens een kortere route weet, mag het zeggen. Geven we dan graag door 😉

❯ Omleidingsroutes fietspaden
❯ Waarom is fietsen gezond ? (Dokters online)