web analytics

Fitnesschool in Opel-complex Beethovenlaan, rest in verhuur

In het complex van de voormalige Opel-garage aan de Van Beethovenlaan 6 in Roosendaal komt onder andere een fitnesschool. Dat staat in een advertentie op Funda/Twitter waarin een deel van het complex te huur wordt aangeboden. ‘Het complex krijgt zowel aan de binnenzijde als buitenzijde een metamorfose’, aldus de advertentie.

De fitnesschool komt in het linkerdeel van het gebouw. De te verbouwen ruimte tussen de fitnesschool en het bezinestation kan worden verdeeld in één, twee of drie units. In totaal is er circa 1.790 m2 bedrijfsruimte beschikbaar.

Eigentijds
Het complex krijgt volgens de advertentie een eigentijdse uitstraling: ‘De puien worden uitgevoerd in een aluminium kleur en de gevelpanelen van Kingspan worden in nagenoeg dezelfde kleur uitgevoerd. De dakbedekking wordt vernieuwd alsmede de lichtstraten in de voormalige werkplaats. De klinkerbestrating krijgt een roodbruine tint’.

Bestemmingsplan
Volgens de aanbieder kan in de voormalige showroom en werkplaats van de Opel-garage volgens het bestemmingsplan Burgerhout bedrijven gevestigd worden als ‘verhuurbedrijven, opslag, indoor entertainment, catering, evenementen, aannemersbedrijven, servicebedrijven, groothandel, bouwmarkt en meer’.

Geen Jumbo
Het complex was enige tijd in beeld als tijdelijke Jumbo-vestiging in verband met een grootscheepse verbouwing van de even verderop gevestigde Jumbo. Die tijdelijke verhuizing is afgeblazen: de Jumbo blijft nu tijdens de komende verbouwing open.

Fitnesschool
Het is de bedoeling dat Anytime Fitness Roosendaal daar in mei open gaat. Bijzonder aan dit Fittnesscentrum is dat gebruikers er 24 uur per dag terecht kunnen. Zondag 28 april is daar van 10:00 – 16:00 uur een open dag.