web analytics

‘Filiaal’ van Roosendaalse Kidsrun in Bergen op Zoom

THOR organiseert zondag 24 juni voor de 35e keer de Halve Marathon van Roosendaal en als onderdeel hiervan voor de 1e keer de KPO Kidsrun. KPO Roosendaal heeft 20 scholen in Roosendaal en zondag 24 juni lopen ruim 1000 kinderen mee met de KPO Kidsrun in Roosendaal. Maar de Kidsrun blijkt ook een ‘filiaal’ in Bergen op Zoom te hebben…

Dat zit zo: KPO heeft ook een school voor Speciaal Onderwijs in Bergen op Zoom: De Kameleon. En ruim 150 leerlingen van die school doen ook mee aan de Kidsrun, maar dan wel in Bergen op Zoom. En in plaats van zondag 24 juni op vrijdagmiddag 22 juni.

De Kameleon is de specialist voor onderwijs aan en begeleiding van leerlingen van 4-20 jaar met een verstandelijke beperking. De Kameleon laat zien dat deze leerlingen niet de stempel ‘onvoldoende’ verdienen en gaat op zoek naar wat deze kinderen wel kunnen! Juist deze benadering maakt dat ze een stap vooruit durven zetten. Juist daarom lopen ze ook de Kidsrun. Die speelt zich af aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom.

❯ Bericht 18-07-2018: KPO-scholen werken met Thor naar KPO Kidsrun toe