web analytics

Fietster van ongeluk op donderdag nog niet gevonden

De politie was vrijdagmiddag 20 december nog steeds op zoek naar een fietser die de donderdag ervoor betrokken geweest was bij een aanrijding van een 91-jarige bejaarde vrouw met een rollator. De vrouw was doorgefietst, de bejaarde vrouw moest vanwege ernstige verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens een getuige botsten de twee donderdagmiddag 19 december rond 12.30 uur tegen elkaar aan op de kruising Hendrik Gerard Dirckxstraat/ Laan van Brabant in Roosendaal. Eén van de betrokkenen, een 91-jarige vrouw uit Roosendaal die achter haar rollator liep, kwam hierbij ten val en is met onbekende (ernstige) verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door ambulancemedewerkers. De getuige verklaarde aan de aanwezige politiemensen dat de fietser na de aanrijding is doorgereden.

De politie is ook op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of die iets meer kunnen vertellen over de doorgereden fietser. Het zou moeten gaan om een vrouw. Deze vrouw, of getuigen, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wie informatie heeft, maar liever niet met de politie wil praten en (gegarandeerd) anoniem een tip wil doorgeven, kan dat doen via Meld Misdaad Anoniem. (website: www.meldmisdaadanoniem.nl telefoon: 0800-7000)

Agenten zijn doende met het verzamelen van camerabeelden van de plaats van het ongeval. Als die beelden door de politie zijn ontvangen dan worden ze uitgekeken. Ook naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan door de politie.