web analytics

Fietser (77) in Rucphen aangereden, auto rijdt door

In Rucphen is zondag 7 oktober omstreeks 12.00 uur een 77-jarige fietser uit Rucphen na een aanrijding naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance. De man reed op de kruising Raadhuisstraat/Achterhoeksestraat in zijn woonplaats en werd toen aangereden door een zwarte Mercedes. De chauffeur van de auto is doorgereden.

De politie is daarom op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).

Door omstanders werd 112 gebeld na de aanrijding. Agenten gingen er naar toe om een onderzoek in te stellen. Van omstanders kregen zij te horen dat een inzittende van een auto van BAM (het bouwbedrijf) mogelijk het kenteken van de zwarte Mercedes zou hebben genoteerd. Die auto is echter ook doorgereden, dus de politie is op zoek naar deze persoon. ‘Rijdt u in een BAM-auto en hebt u omstreeks 12.00 uur in de Raadhuisstraat in Rucphen het kenteken van deze Mercedes genoteerd, dan verzoeken wij u om ons in te lichten’, aldus de politie.